KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

kolay bebek yelekleri anlatımlı.....

YazarMesaj
sirinadmin
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
sirinadmin

başarı
başarı:
kolay bebek yelekleri anlatımlı..... Imgleft2/2kolay bebek yelekleri anlatımlı..... Emptybarbleue  (2/2)

kolay bebek yelekleri anlatımlı..... Empty
MesajKonu: kolay bebek yelekleri anlatımlı.....   kolay bebek yelekleri anlatımlı..... EmptyPtsi Ekim 19 2009, 19:41

[img(500,374)][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
eveeettt sonunda arkadaşlar benimde örebileceğim kolay [b][color:00f8=#ff0000]yelek[/color][/b] modelleri buldum hemde türkçe bir alışveriş sitesinden................
[table:00f8 id=ncode_imageresizer_warning_6 class=ncode_imageresizer_warning width=500][tr][td:00f8 class=td1 width=20][img(16,16)]images/statusicon/wol_error.gif[/img][/td][td:00f8 class=td2 unselectable="on"]Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 590x442[/td][/tr][/table][img(500,374)][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adını da vereyim hemalhemsat.com dan aldım bunların modellerini öyle basit göründüğüne bakmayın her biri 15 ytl den aşağı diilllllll.....................
[table:00f8 id=ncode_imageresizer_warning_5 class=ncode_imageresizer_warning width=500][tr][td:00f8 class=td1 width=20][img(16,16)]images/statusicon/wol_error.gif[/img][/td][td:00f8 class=td2 unselectable="on"]Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 590x442[/td][/tr][/table][img(500,374)][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anlatmaya başlayım ben sanki çabuuuuk diye bağıranlar var gibiii...
[table:00f8 id=ncode_imageresizer_warning_18 class=ncode_imageresizer_warning width=500][tr][td:00f8 class=td1 width=20][img(16,16)]images/statusicon/wol_error.gif[/img][/td][td:00f8 class=td2 unselectable="on"]Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 590x442[/td][/tr][/table][img(500,374)][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
şimdi ilk önce kaç numara şişle öreceğinize karar verin mesela benim 3,5 numara nako ile ördüğüm yeleğin arkası 26 cm normal bir iple ve 4 numara şişle ördüğüm yeleğin arkası 33 cm geliyor
artık gerisine siz karar verinnn

ilk önce arkayı yapcazzz
[list]
[*]gözünüze göre yada ortalama 60-70 kadar ilmekle arkayı (1 karış kadar yapıyorum ben) örün
[*]kol kısmına gelince her iki yandan da aynı yüz kısmından 3 ilmek kesin yani 3 sağdan 3 soldan
[*]sonra örüp gidin yakaya kadar arka kısım bittiiii
[*]yankısımları da arkaya başladığınız ilmek sayısını 2 ye bölün o kadar ilmek alın
[*]arkanın uzunluğunda kol kısmına geldiğinizde yine aynı şekilde 3 ilmek kesin ve örün gidin şimdi ön tarafın bir yanı oldu...
[*]diğer yanı da aynı şekilde örecez ama düğme deliklerini unutmayalım
[*]bilmeyenler için düğme deliği 2 ilmeği kesip hemen yanına 1 ip almaktı bunuda hatırlattıktan sonra
[*]işte hırka bitti geriye sizin ruhunuza kalmış süsleme işleri kalıyor ister nakış yapın üstüne ister hazır bir resim alıp dikin ne yaparsanız yada kurdalelerle süsleyin hazır gülleri de unutmayım öylede süsleyebilirsiniz__________________
alıntı

[/list]
https://minikkelebekler.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir
Anonymous

kolay bebek yelekleri anlatımlı..... Empty
MesajKonu: Geri: kolay bebek yelekleri anlatımlı.....   kolay bebek yelekleri anlatımlı..... EmptyC.tesi Ara. 12 2009, 05:30

teşekkürler

kolay bebek yelekleri anlatımlı.....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bebek yelekleri
» bebek yelekleri
» bebek yelekleri
» cok şık bebek yelekleri
» Bebek yelekleri