KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi?

3 posters
YazarMesaj
AkideŞekeri
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
AkideŞekeri

Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi? Empty
MesajKonu: Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi?   Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi? EmptySalı Ağus. 31 2010, 04:35

[size=18][color:a975=green][font:a975=Times New Roman] Rasûlullah (sav), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi?
3418- Abdullah b Abbâs (ra)’den rivâyete göre, Rasûlullah (sav), gece namaza kalktığında şöyle derdi: “Allah’ım sana hamdolsun sen göklerin ve yerin nurusun tüm övgüler sana mahsustur Gökleri ve yerleri ayakta tutan sensin övülmeye layık olan sadece sensin Sen göklerin ve yerin ve her ikisi arasındaki tüm şeylerin hayatlarını düzene koyansın Sen gerçek ilahsın senin va’din de mutlaka gerçekleşecektir Sana kavuşmakta mutlaka olacaktır Cennet gerçektir Cehennem gerçektir Kıyamet muhakkak gerçekleşecektirAllah’ım tüm irademi sana teslim ettim sana inandım sana güvenip dayandım ve daima sana yöneliyorum senin verdiğin güç ve kuvvetle düşmanlarla mücadele ediyorum ve sadece senin hükmüne müracaat ediyorum İşlediğim ve işleyeceğim gizli ve açık tüm günahlarımı bağışla Benim kulluk yapacağım tek ilahım sensin senden başka ilah yoktur” (Buhârî, Cuma: 27; Müslim, Salat-ül Müsafirin: 17)
ž Tirmizî: Bu hadis hasen sahihtir Bu hadis değişik şekilde de İbn Öm[/size]er’den rivâye[/color]t edilmiştir
alıntı[/font]
tebessüm
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
tebessüm

başarı
başarı:
Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi? Imgleft2/2Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi? Emptybarbleue  (2/2)

MesajKonu: Geri: Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi?   Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi? EmptySalı Ağus. 31 2010, 06:50

Allah razı olsun ablacım Efendimiz (s.a.v.) izinden gidenlerden olmak dileğiyle..
AkideŞekeri
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
AkideŞekeri

MesajKonu: Geri: Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi?   Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi? EmptySalı Ağus. 31 2010, 12:34

amin inşallah
vildann
prenses
prenses
vildann

MesajKonu: Geri: Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi?   Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi? EmptySalı Ağus. 31 2010, 12:37

EMEGINE SAGLIK aminn

Rasûlullah (s.a.v.), gece namaza kalktığında nasıl duâ ederdi?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Peygamberimiz Nasıl Dua Ederdi.
» Yeni Siyah Gece Kıyafeti Modelleri , 2011 gece kıyafetleri
» Rasulullah Ümmeti ümmeti diyen Efendimiz (sav)
» Örgü Nasıl yapılır?İlmek Nasıl Atılır? Örgu Modellerinin Yapımının Anlatımı netten....
» Deri Koltukların Temizliği nasıl olmalıdır , Deri Koltuklar nasıl temizlenir