KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz :
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 Sebzeli Çin Çorbası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous



Sebzeli Çin Çorbası Empty
MesajKonu: Sebzeli Çin Çorbası   Sebzeli Çin Çorbası EmptyCuma Kas. 20 2009, 00:55

[img(250,187)]http://nepisirsem.s3.amazonaws.com/Sebzeli%20_25C7in%20_25C7orbas_25FD-B.jpg[/img] [b][u]Malzemeler [/u][/b]
1 adet tavuk göğüs eti
2 adet havuç
1 adet kabak
1 adet pırasa
1 su bardağı ???
1 yemek kaşığı sıvıyağı
1 yemek kaşığı zencefil
1 çay kaşığı buğday nişastası
Karabiber
Tuz

[b][u]Yemeğin Tarifi [/u][/b]
Sebzeleri yıkayın. Kabak, pırasa ve havucu kibrit çöpü kalınlığında doğrayın. Tavaya sıvıyağı ve doğradığınız sebzeleri koyup, 5 dakika soteleyin. Üstüne tuz serper gibi nişastayı serpin, 6 bardak su ve zar şeklinde doğranmış tavuk etlerini koyup, çorbayı 20 dakika kaynatın. ??? ve zencefili koyup karıştırın, 10 dakika kaynatın. Çorbanın suyu azalırsa su ilave edebilirsiniz. Sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
Anonymous



Sebzeli Çin Çorbası Empty
MesajKonu: Geri: Sebzeli Çin Çorbası   Sebzeli Çin Çorbası EmptyPerş. Nis. 29 2010, 09:24

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Sebzeli Çin Çorbası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» süzülmüş sebzeli çorba
» Sebzeli biftek sarması
» fırında sebzeli somon
» Sebzeli Bulgur Pilavı
» Sebzeli Güveç Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: corba cesıtleri-
Buraya geçin: