KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz :
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 Mutfaktaki İşinizi Kolaylaştıracak Birkaç Öneri

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
hypnose87
CO ADMIN
CO ADMIN
hypnose87



Mutfaktaki İşinizi Kolaylaştıracak Birkaç Öneri Empty
MesajKonu: Mutfaktaki İşinizi Kolaylaştıracak Birkaç Öneri   Mutfaktaki İşinizi Kolaylaştıracak Birkaç Öneri EmptyPaz Mart 21 2010, 08:16

[color:4a39=#ffffff].


[/color][b][font:4a39=Palatino Linotype][size=19][color:4a39=dimgray]Buradaki pratik öneriler sayesinde, mutfaktaki işinizi kolaylaştırabilir ve yemeklerinize lezzet katabilirsiniz.


[color:4a39=darkorange]1 - Yemeğin taşmasını önlemek[/color]
Pirinç, şehriye ya da makarna pişirirken, taşmalarını önlemek için suya bir ya da iki tatlı kaşığı tereyağı ya da sıvıyağ ekleyin.



[color:4a39=darkorange]2 - Pirinç[/color]
Pirinç pişirirken, tanelerin birbirlerine yapışmalarını önlemek için, suya bir kaç damla limon ekleyin.



[color:4a39=darkorange]3 - Piliç kızartmak[/color]
Piliç kızartmasının en iyi sonucu vermesi için, pilici ve sosunu iyice soğutun. Sosladığınız piliç parçalarını tekrar bir saat süreyle buzdolabına koyun, sonra kızartın.



[color:4a39=darkorange]4 - Donmuş balık pişirmek[/color]
Donmuş balığı sütün içinde eritin. Süt, don tadını çekip taze bir tat verecektir.



[color:4a39=darkorange]5 - Fırında özlü piliç kızartmak[/color]
Fırında piliç kızartırken, özlü olmasını sağlamak için, içine bir kaşık krem peynir koyun.



[color:4a39=darkorange]6 - Özlü balık filetosu[/color]
Balık filetolarının özlü olmasını sağlamak için, her zamanki suyun yerine süt kullanın.



[color:4a39=darkorange]7 - Et pişirirken[/color]
Eti her zaman ya pişirirken veya piştikten sonra tuzlayın. Pişirmeden önce tuzlarsanız et kendini salar.



[color:4a39=darkorange]8 - Krema yaparken[/color]
Kase, tümüyle yağsız olmalı. Biraz sirkeyle ıslatılmış biraz kağıt havluyla silin.



[color:4a39=darkorange]9 - Güveçin yüzeyinden fazla yağı almak[/color]
Katlanmış bir kağıt havluyu yüzeyine yatırın ve hafiçe bastırın. Hepsi emilinceye kadar yeni kağıtlarla işlemi tekrarlayın.



[color:4a39=darkorange]10 - Sosun kaymak bağlamasını önlemek[/color]
Yağ tutmayan bir kağıdın bir yüzeyini suyla ıslatın ve sosun üstüne koyun. Servis yapmadan hemen önce çıkarın, kaymak kağıda yapışacaktır.



[color:4a39=darkorange]11 - Ekmek içi hazırlamak[/color]
Bol miktarda ekmek kırıntısı elde etmek için mutfak robotunu kullanın, sonra kırıntıları politen poşetlere yerleştirin ve dondurun. Donunca birbirlerinden ayrılırlar, böylece istediğiniz miktarda kullanabilirsiniz. Dolma, puding ve soslar için donmuş olanları kullanın. Kızartmada yiyecekleri bulamak için önce oda sıcaklığında eritin.



[color:4a39=darkorange]12 - Hazır otlar[/color]
Bir mutfak robotu ya da doğrayıcısı kullanarak bol miktarda otu doğrayın. Kıyılmış otları kaşıkla buz kalıbının gözlerine doldurun ve üzerlerine bir miktar su ekleyip buzlukta dondurun. Sonra kalıptan çıkarıp poşetlere yerleştirin. Dondurucudan çıkarıp hemen kullanarak soslara, yahnilere ve güveçlere ekleyin. Başka yerlerde kullanırken önce eritin.[/color][/size][/font][/b]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Mutfaktaki İşinizi Kolaylaştıracak Birkaç Öneri
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mutfak İçin Birkaç Öneri Daha
» mutfaktakı hasereler için
» Hayatınızı Kolaylaştıracak Pratik Bilgiler...
» işinizi hafifletecek bilgiler
» İşinizi Hafifletecek Bilgiler!

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Pratik Bilgiler-
Buraya geçin: