KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz :
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 pratik bilgiler

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous



pratik bilgiler Empty
MesajKonu: pratik bilgiler   pratik bilgiler EmptyC.tesi Ekim 24 2009, 23:38

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Yemek Tuzluysa...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Fazla tuzunu almak icin,1 adet patatesi soyup yemeginize dograyin ve bir kac dakika kaynatin.[/size][/font][/b][/color]


[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sutunuz Kaymak Tutarsa...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sut kaynarken icine bir parca tuz atarsaniz kaymak tutmasini onlemis olursunuz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sutun Tasmasini Onlemek...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sutu kaynatacaginiz tencerenin agiz kismina sivi yag surerseniz sutun tasmasini onlemis olursunuz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sogan Sarimsak Kokusu... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Ellerdeki sogan,sarimsak kokularini giderebilmek icin ellerinizi haslanmis patatasle ovun.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Kek Kalibi ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Kek kalibina yagli kagit doseyin.Kagidin uclari kek kalibindan yuksek olsun.Keki firindan aldiginiz zaman,kagidin uclarindan tutup keki kaliptan cikarabilirsiniz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Etleri Yumusatmak...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Limon suyu etleri yumusatir. Sert etler bile limon suyu ilave edilerek pisirilirse hem yumusak ve lezzetli olur, hem de çabuk piser. [/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Yumurta Kirarken ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Yumurtanin aki ve sarisinin birbirine karismamasi icin buzdolabindan cikarir cikarmaz kirin.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Tasan Yemekler...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Yemegin tastigi yere hemen bolca tuz serpin. Ocak soguyuncaya kadar oylece kalsin. Soguduktan sonra kolayca temizlenir. [/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Firinda... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]pisirdiginiz tavugu hemen yemeyecekseniz ve kurumasini da istemiyorsaniz, firindan çiktiginda üzerine margarin ve limon suyu sürün ve alüminyum folyoya sarin. Tavugunuz yumusacik kalacaktir.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Garnitür...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]olarak hazirlanan sebzeler kaynayan pisirme suyuna atilip 4-5 dakika pisirildikten sonra margarinle hafifçe çevirilmeli.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Patates...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]kizartmadan önce süt dolu bir kabin içinde biraz bekletin, kuruladiktan sonra tavaya atin. Böylece daha az ya çekeceklerdir[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Karnabahar, lahana, sogan...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]gibi keskin kokulu yiyecekler pisirilirken tencere kapagi aralik tutulursa, kokunun yemege sinmesi onlenir.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Yesil Renkli Sebzelerin...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]rengini korumak için tencerenin kapagi aralik tutularak buharin çikmasi saglanmali veya tencerenin kapagi ara sira açilarak pisirilmelidir.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Makarnanin...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]haslama suyuna bir, iki bas sogan, havuc v.b.sebzeler koyarsaniz daha lezzetli olacagini göreceksiniz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Pilav... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]suyunu çektigi halde pirinçler hala sertse, ¼ ölcü sicak su ilave edin ve pirincler suyu cekinceye kadar pisirmeye devam edin.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Bayatlamis ekmeklerinizi ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]dilim dilim yapip aralarina sarimsakli tereyagi sürüp folyoya sarin. Yüksek isida firinda pisirin. [/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Yumurta.. [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]haslarken suyun ve yumurtanin üstüne serptiginiz bir tutam tuz, yumurtalarin catlamamasini saglayacaktir.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Yemek kokularindan... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]kurtulmak icin, bir cezveye bir cay fincani su ve bir corba kasigi sirke koyup, birkac dakika kaynatin. Evinizden yemek kokusunun ciktigini göreceksiniz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Pastalarin...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] üstüne koydugunuz muz, elma, armut gibi meyvelerin kararmamasi icin, meyveleri limonlu suya batirip kullanin.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Kek yaparken...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] karistirmak icin kullandiginiz kasiga hamur yapismasini istemiyorsaniz, kasigi kullanmadan önce süte batirin. [/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Domatesleriniz... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]tazeligini yitirmeye basladiysa, tuzlu suyun içinde yarim saat bekletin.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sogani...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] akan bir muslugun yaninda dograrsaniz, gözleriniz daha az yanar.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sarimsagin kabuklarini...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] daha kolay ayiklamak icin bicagin sirti ile hafifce ezin.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Yogurdun suyu... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]birkac gün icinde kendiliginden ayrilir.Icindeki vitaminler suyuna gectiginden, yerken yogurdu mutlaka suyuyla karistirmalisiniz. [/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Patatesleri kizartmadan ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]önce süt dolu bir kabin içinde biraz bekletin, kuruladiktan sonra tavaya atin. Daha az yag cekerler.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sebze pisirirken...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] yemege ekleyeceginiz su sicak olmalidir. Yemeginiz daha lezzetli olacaktir.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sebzeler haslanarak ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]kullanilacaksa, haslama suyuna eklenecek bir miktar sirke, sebzelerin renginin korunmasini saglayacaktir.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sogan kavururken... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]pisirmeye baslamadan önce biraz un serperseniz kararmasini önlemis olursunuz[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Patatesin pisirme... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]suyuna bir kasik sirke koyun. Hem rengi sapsari kalir, hemdaha lezzetli olur.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Havuç...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]daima kaynar suya atilir, pistikten sonra hemen soguk suya tutun, rengini muhafaza eder. [/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Karnibahar haslarken... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]içine iki dilim ekmek atarsaniz, o dayanilmaz kokusundan kurtulursunuz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Bütün sebzelere...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]biraz karbonat ekleyerek pisme süresini azaltabilirsiniz. Tuzunu asla pisirirken koymayin, sertlestirir. Tuzu, en son anda ilave edin.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sebzelerimiz... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]kimi zaman çok bekletmekten burusurlar, böyle bir durumla karsilasirsak, içine sirke ve seker attiginiz suda birakin. Ilk tazeliklerine kavusurlar. [/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Maydanoz ve dereotunu... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]bas asagi gelecek sekilde su dolu kavanozda, bozulmadan saklayabilirsiniz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sos hazirlarken...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] un topagi olusmasini önlemek icin kasik yerine catal ucuna taktiginiz, kabuklari soyulmus cig patatesten yararlanabilirsiniz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Meyve salatasi ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]yaparken taze nane yapragi katip, meyveleri yogurt ve balla karistirin. Enfes olacaktir.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Karamel...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] bu ögüdü unutmazsaniz, kolay! 1 kahve kasigi su icin 5 kahve kasigi seker.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Pirinc pilavi... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]suyuna, birkac damla limon suyu ilave edin. Bembeyaz olur.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Kesik limonu... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]saklamak icin üzerine tuz serpin .[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Zeytini...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] bir kavanoza koyun, zeytinyagi ile örtün ve biraz kekik, 2-3 dis sarimsak ilave edin, 8 gün bekletin. Nefis bir tadi olur. Zeytinler bitince kalan sosu, salata sosu olarak kullanabilirsiniz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Kati Yumurta... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]elde etmek icin 15 dakika kaynatin. Kabuklarinin kolay soyulmasi icin kaynattigimiz kaba tuz atabiliriz. Suyunu da sakin dökmeyelim. Saksidaki ciceklerin en sevdigi su budur.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Omletinizi ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]bal ile yapmayi denediniz mi? Yumurtayi pisireceginiz yagi kizdirip biraz bal ekleyin yumurtalari kirin. Cok lezzetli degisik bir yumurta yiyeceksiniz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Kus üzümlerini...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] ayiklamak icin, onlari bir avuc unla ovusturunuz ve kalin delikli bir süzgece atiniz, un ile beraber cöpler de düser.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Lahananin... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]piserken pek de hos olmayan bir kokusu vardir. Bunu onlemek için, lahanayi pisireceginiz tencerenin icine, biraz ekmek ici koymak yeterlidir. Yemege karsmamasi icin, ekmek iclerini kücük, temiz bir torba icinde koymaniz, sonra alip atmaniz da size büyük kolaylik saglayacaktir.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Catal Bicak Temizlerken...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] catal bicaginiz uzerinde lekeler olusmussa,onlari camasir suyuna batirabilirsiniz.Camasir suyu hem temizler hemde mikroplardan arindirir.Daha sonra iyice durulayin.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Kristalleri ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]yikadiktan sonra icine sirke ve tuz konmus su ile durularsaniz piril piril olurlar.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Sigara kulluklerini ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]tuzla silerseniz piril piril olur.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Cesitli esyalarin ustundeki ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]etiket izini mobilya cilasi surup kuru bezle silerek cikarabilirsiniz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Cay Lekesi ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Pamuklu ve yünlülerde : Leke tazeyse, ilik suya bastirilmis bir bezle ovulur. Eskimis ise, içine limon suyu katilmis ilik suda islatilmis bir pamuk parçasiyla silinir. Ilik su ile çalkalanir.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Lavaboyu temizlerken ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Tuz lavabolarin temizlenmeside cok iyi yardimcidir. Kotu kokulari giderdigi gibi bastirilarak silince iyide temizler. [/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Vazodaki ciceklerin... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]uzun omurlu olmasi icin suyuna birkac damla camasir suyu katilir. [/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Celik tencerenizdeki ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]lekeleri cikartmakta zorluk cekiyorsaniz; temizlerken tencerenin icine bir tatli kasigi karbonat ve bir fincan sirke koyup kaynatin. Hem üzerine isleyen kara lekeler cikacak, hemde piril piril olacaktir.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Catal - bicaklariniz karariyorsa...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]bulasik makinenizin deterjan gözüne ayda bir kere camasir suyu koyun. [/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Yemek kokularindan kurtulmak icin...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] bir cezveye bir cay fincani su ve bir corba kasigi sirke koyup, birkac dakika kaynatin. Evinizden yemek kokusunun ciktigini göreceksiniz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Limon Kabuklari...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Suyunu cikarttiginiz limonun kabuklarni atmayiniz.Çelik esyalarin, biçaklarin parlatilmasinda kullanabilirsiniz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Bakir Kaplarin Parlatilmasi...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Bir bezi sirke ile hafifce islatp, bakirlari ovun. Kaplariniz piril piril olur.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Mutfakta Tikali Lavabolarin Açilmasi....[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Lastik pompalarla dakikalarca açmak için ugrasmayin. Kaynar sodali su, tikali delikten dökülürse, hemen acilir.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Mutfaktaki Haserelerle Savas...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Mutfakta özellikle dolaplarda dolaasn hamam [/size][/font][/b][/color]
[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]böcegi karinca gibi haserati yok etmek ve bir daha gelmemelerini saglamak için bu haseratin dolastigi yerlere, dolaplara terebantin sürmek kesin yoldur.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Çay ve kahve lekelerini ... [/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]ka[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]rbonatla silerek cikartabilirsiniz.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Mutfak esyalarinin üzerindeki etiket izlerini ...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]yok etmek için, üzerlerine mobilya cilasi serpip yumusak bir bezle silin.[/size][/font][/b][/color]

[color:ec83=#000000][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12]Pisirirken tencerenin dibi mi tuttu?...[/size][/font][/b][b][font:ec83=Arial, Helvetica, adobe-helvetica, Arial Narrow][size=12] Bir gece tuzlu suda bekletin, tencere daha kolay temizlenecektir.[/size][/font][/b][/color]




[b]
[b]

[/b]

[/b]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
pratik bilgiler
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» pratık bılgıler
» pratik bilgiler
» pratik bilgiler
» pratik bilgiler
» pratik bilgiler

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: