KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

değişik börek resimli

YazarMesaj
hanife1
prenses
prenses
hanife1

değişik börek resimli Empty
MesajKonu: değişik börek resimli   değişik börek resimli EmptyÇarş. Kas. 25 2009, 19:21

[table:2623 class=tborder border=0 cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%"][tr:2623 vAlign=top][td:2623 class=alt1][b]Açıklama :[/b]
Yazdığım malzeme Büyük Dikdörtgen Borcama göredir ben onda yapıyorum. Büyük fırın tepsisine yaparsanız malzemeyi ona göre arttırabilirsiniz fakat yufkayı 3,5 tan fazla kullanmayınız orta kısım hamur olur... [/td][/tr][tr][td:2623 class=thead]Bilgiler:[/td][td:2623 class=thead]Kullanılan Malzemeler:[/td][/tr][tr][td:2623 class=alt1][b]Süre[/b]
20
[b]Zorluk Derecesi:[/b]
Kolay
[b]Kaç Kişilik[/b]
Kaç kişilik keserseniz
[/td][td:2623 class=alt1][list=1]
[*]12 Adet Milföy Hamuru
[*]2 adet yufka
[*]2 adet yumurta
[*]2 yemek kaşığı yoğurt
[*]yarım su bardağı süt
[*]1 adet soda
[/list][/td][/tr][tr][td:2623 class=thead colSpan=2]Hazırlık[/td][/tr][tr][td:2623 class=alt1 colSpan=2][list=1]
[*]Borcamı yağlayın, 6 milföyü elinizle açarak yanyana dizin ve tepsinin tabanına yayınız. Üzerine 1 yufkayı yırtarak yayın daha sonra istenen iç malzemeyi yayınız (peynirli, patatesli, patlıcanlı ; ben kıymalı yapıyorum) Daha sonra 2 ci yufkayı da yırtarak yayınız . Kalan 6 milföyüde elinizle açarak yanyana koyup malzemeleri kapatacak şekilde üstüne yayınız. Keskin bir bıçakla kare şeklinde kesiniz (yada kaç kişilik istiyorsanız o şekilde)
[/list][/td][/tr][tr][td:2623 class=thead colSpan=2]Tarifin Hazırlanışı[/td][/tr][tr][td:2623 class=alt1 colSpan=2][list=1]
[*]Derin bir kaba yumurtaları kırın , yoğurdu , sütü ve sodayı katıp karıştırın.
[*]Borcamdaki malzemenin üzerine bu sosu dökünüz ve 10 dk kadar buzdolabında dinlendirmeye bırakınız.
[*]Önceden ısıtılmış 180 derecede fırında üstü kızarana kadar pişsin
[*]
[*][img]https://2img.net/r/ihimizer/img142/3094/user95284pic17474122019tu3.jpg[/img]
[*]
[*][img]https://2img.net/r/ihimizer/img178/839/user95284pic17475122019op7.jpg[/img]
[/list][/td][/tr][/table]
Misafir
Misafir
Anonymous

değişik börek resimli Empty
MesajKonu: Geri: değişik börek resimli   değişik börek resimli EmptyPerş. Nis. 29 2010, 03:20

değişik börek resimli
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» haşhaşlı mercimekli börek resimli
» mantı değişik versiyon resımlı anlatım
» Bulgurlu börek
» tatlı börek
» toplu börek