KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli)

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
Aynurr
MODERATOR
MODERATOR
Aynurr



başarı
başarı:
ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli) Imgleft2/2ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli) Emptybarbleue  (2/2)

ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli) Empty
MesajKonu: ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli)   ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli) EmptyCuma Ara. 04 2009, 06:18

[b] [/b]


[b][url=http://peynirhosmelimi.blogspot.com/2008/03/rosinenschnekke.html]ROSINENSCHNEKKE[/url] [/b]



[url=http://1.bp.blogspot.com/_4KJrObDukI0/R-JpSD5AvqI/AAAAAAAAAV4/MjyBXT0NV7I/s1600-h/CIMG2687.JPG][img]http://1.bp.blogspot.com/_4KJrObDukI0/R-JpSD5AvqI/AAAAAAAAAV4/MjyBXT0NV7I/s400/CIMG2687.JPG[/img][/url]
[url=http://3.bp.blogspot.com/_4KJrObDukI0/R-Jofj5AvmI/AAAAAAAAAVY/oqoylEIl0dQ/s1600-h/CIMG2691.JPG][img]http://3.bp.blogspot.com/_4KJrObDukI0/R-Jofj5AvmI/AAAAAAAAAVY/oqoylEIl0dQ/s400/CIMG2691.JPG[/img][/url]
Merhabalar arkadaslar.Bir haftayi daha bitirmek üzereyiz.Bu hafta cocuklar evdediler.Bizde paskalya bayrami varda o yüzden.

Oglum tatil dolayisiyla her gün camiiye gidiyor.Kuran ögrenmeye.Bakalim simdilik hevesli.Sonu ne gösterir bilinmez. .Cokta memnun kaldim.Cünki pastanedekilerin aynisi oldu.Tarifi aynen yayinliyorum.Eline saglik Güldencigim.Sagolasin.


[color:3aeb=#ff0000]MALZEMELER:[/color]
[color:3aeb=#000000][u]1 Küp yas maya.
350gr.Süt.
100gr.Seker.
100gr.Tereyag.
1 Yumurta.
1 Cay kasigi tuz.
1 Paket vanilya sekeri.
Aldigi kadar un.
Bir tatli kasigi limon suyu.[/u]
[/color]
[u][color:3aeb=#810081][color:3aeb=#ff0000]ICI ICIN MAZEMELER:
[/color][color:3aeb=#000000]250gr.Marzipanrohmasser(badem ezmesi)
1 Cay bardagi kadar süt.
1 Cay kasigi tarcin.
250gr,kuru üzüm.
1 Su bardagi cekilmis findik.
Üzerine sürmek icin 1 Su bardagi pudra sekeri.
1-2 kasik su.[/color] [img]http://3.bp.blogspot.com/_4KJrObDukI0/R-JpRj5AvpI/AAAAAAAAAVw/rmN42LPm5OA/s400/CIMG2684.JPG[/img][color:3aeb=#ff0000]YAPILISI:[/color] [color:3aeb=#000000]Öncelikle güzel ce hamurumuzu yogurup,1 saat dinlendiriyoruz.Daha sonra merdaneyle ince bir sekilde aciyoruz.Arasina sütle inceltigimiz marzipani,üzümü ve findik icini sürüyoruz.Resimdeki gibi rülo yapip,2 cm lik kesiyoruz.[/color][img]http://3.bp.blogspot.com/_4KJrObDukI0/R-Jogj5AvoI/AAAAAAAAAVo/JZPTi6oljz8/s400/CIMG2685.JPG[/img][color:3aeb=#000000]Kestigimiz hamurlari aralikli olarak tepsiye aliyoruz.Elimizin ortasiyla bastirip dinlendiriyoruz.30 dk.[/color][img]http://2.bp.blogspot.com/_4KJrObDukI0/R-JogT5AvnI/AAAAAAAAAVg/6cxrbvAjeWU/s400/CIMG2686.JPG[/img][color:3aeb=#000000]175 derecede kizarana kadar 20 25 dk pisiriyoruz.Firindan cikar cikmazda,pudra sekerini iki kasik suyla eritip üzerlerine sürüyoruz[/color].[/color][color:3aeb=#ff0000]AFIYET OLSUN.
[/color][/u]
[u][color:3aeb=#ff0000]ALINTIDIR....[/color][/u]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.mutfaksenin.blogcu.com
hicran-k
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
hicran-k



başarı
başarı:
ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli) Imgleft2/2ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli) Emptybarbleue  (2/2)

ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli) Empty
MesajKonu: Geri: ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli)   ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli) EmptyCuma Ara. 04 2009, 10:42

kesin deneyeceğim cevabını bildiririm aynur
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
ROSİNENSCHNEKKE--(Resimli)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Muz delisi(resimli)
» pizza resımlı
» RESİMLİ AYETLER...
» sütlaç( resimli )
» Kadayıflı Kup (Resimli)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: kek,pasta ve tatlılar-
Buraya geçin: