[table:6be3 cellSpacing=0 cellPadding=0][tr][td][b]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][img]
http://img03.blogcu.com/images/l/e/z/lezzetmutfagiarsiv/100_1642_1243804119.jpg[/img][/font][font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25] Bugün sizlere çok değişik olmayan klasik her zamanki yaptığım pastalardan birinin tarifini vermek istiyorum. Ama iç malzemesi muz ve çikolata,kreması çikolatalı pastacı kreması vs....[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25] Tabiki yine sipariş olarak yaptığım bir pasta olduğu için sizlere kesilmiş halini gösteremiyorum[img]
http://www.blogcu.com/kaynak/img/blogcontent/smilie/sad.gif[/img] ama lezzeti için kesinlikle garanti veririm.Yaşpastalarda çikolata ve muzu müthiş ikili olarak görüyorum ben.Çok yakıştırırım ikisini.....[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25][color:6be3=#ff00ff]SADE NİŞASTALI PANDİSPANYA TARİFİ[/color][/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25][color:6be3=#ff00ff]MALZEMELER[/color][/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]4 yumurta[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]1 su bardağı şeker[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]1 su bardağı nişasta[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]1 bu bardağı un[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]1 kabartma tozu ve vanilya[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25][color:6be3=#ff00ff]YAPILIŞI:[/color][/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25] Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz. Sonra diğer malzemeleri önce karıştırıp sonra yumurtaya ekliyoruz ve karıştırıyoruz.Yağlayıp unladığımız kalıbımıza döküp içini çekene kadar pişiriyoruz......[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]Harika yumuşacık ve havalı sünger gibi bir pandispanyamız oluyor......[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][img]
http://img03.blogcu.com/images/l/e/z/lezzetmutfagiarsiv/100_1644_1243804767.jpg[/img][/font][font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25][color:6be3=#ff00ff]ÇİKOLATALI PASTACI KREMASI TARİFİ[/color][/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25][color:6be3=#ff00ff]MALZEMELER:[/color][/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]1 litre süt[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]2 kaşık nişasta[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]2 kaşık un[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]10 kaşık şeker[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]2 yumurta sarısı[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]80 gr bitter çikolata[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]1 kaşık margarin[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25][color:6be3=#ff00ff]YAPILIŞI:[/color][/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25] Tencereye önce kuru malzemeleri alıp karıştırıyoruz ( un,şeker,nişasta)[/size][/font][font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]Sonra yumurta sarılarını ve yavaş yavaş sütü ilave ediyoruz...[/size][/font] [font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]Karıştırarak pişiriyoruz ve ocaktan alınca içine çikolatayı ve yağı[/size][/font] [font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]ilave ediyoruz.Mikserin yüksek devriyle 5 dakika çırpıyoruz...[/size][/font] [font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25]Kremayı ne kadar çırparsak o kadar güzel olur....[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25][color:6be3=#ff00ff]PASTANIN YAPILIŞI:[/color][/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25] Pandispanyamızı üç parçaya bölüyoruz.Aralarına pastacı kremasını ve damla çikolata, dilimlediğimiz muzu döşeyip diğer katını koyuyoruz[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][size=25] Bu şekilde hepsini döşedikten sonra krema sertleştirici ve 4 kaşık pudra şekeri ile çırptığımız kremayı üzerine kaplıyoruz. Süslemesi size kalmış...[/size][/font]
[font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][img(590px,450px)]
http://img03.blogcu.com/images/l/e/z/lezzetmutfagiarsiv/100_1643_1243804743.jpg[/img][/font][font:6be3=arial black,avant garde][size=25][font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][url=http://lezzetmutfagi.blogcu.com/resimli-pasta-tarifleri-resimli-yaspasta-tarifleri-resimli-degisik-yas-pasta-tarifleri-dogumgunu-pastasi-tarifleri-degisik-suslemeli-pasta-tarifleri_34478441.html][color:6be3=#ff00ff]DİĞER RESİMLİ YAŞPASTA TARİFLERİ İÇİN BURAYA TIKLAMANIZ YETERLİ[/color][/url][/font][/size][/font]
[font:6be3=arial black,avant garde][size=25][font:6be3=arial,helvetica,sans-serif][url=http://lezzetmutfagi.blogcu.com/resimli-pasta-tarifleri-resimli-yaspasta-tarifleri-resimli-degisik-yas-pasta-tarifleri-dogumgunu-pastasi-tarifleri-degisik-suslemeli-pasta-tarifleri_34478441.html][color:6be3=#ff00ff]ÇOK DEĞİŞİK YAŞPASTA TARİFLERİ [/color][/url][/font][/size][/font]
[font:6be3=arial black,avant garde][size=25] [color:6be3=#ff00ff][font:6be3=arial,helvetica,sans-serif]AFİYET OLSUN........[/font][/color][/size][/font][/b]
[url=http://www.eklebunu.com/ekle.php][img(125px,16px)]
http://www.blogcu.com/kaynak/img/eklenti/eklebunu/b2.gif[/img][/url]bkey="lezzetmutfagi.07341dab51f93f5c5afaaf54f329a955";
[/td][/tr][tr][td]• [url=http://www.blogcu.com/post_comment.php?u=lezzetmutfagi&e_id=44985821][color:6be3=#000000]Yorum yaz![/color][/url][/td][/tr][/table]