KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz :
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 arap tatlısı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous



arap tatlısı Empty
MesajKonu: arap tatlısı   arap tatlısı EmptyPerş. Ekim 22 2009, 00:01

[table:9d2d cellSpacing=0 cellPadding=0][tr][td][img]http://www.blogcu.com/kaynak/img/blogcontent/smilie/heart.gif[/img][font:9d2d=arial black,avant garde][color:9d2d=#ff0000] [img]http://www.blogcu.com/kaynak/img/blogcontent/smilie/heart.gif[/img][img]http://www.blogcu.com/kaynak/img/blogcontent/smilie/heart.gif[/img]
[img]http://img03.blogcu.com/images/l/e/z/lezzetmutfagiarsiv/araptatlisi2_1243198467.jpg[/img]
[/color][/font]
[font:9d2d=arial black,avant garde]ı[img]http://www.blogcu.com/kaynak/img/blogcontent/smilie/innocent.gif[/img][img]http://www.blogcu.com/kaynak/img/blogcontent/smilie/heart.gif[/img]




[color:9d2d=#ff0000]MALZEMELER:
[/color]2 yumurta
1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
1 su bardağı irice parçalanmış ceviz
1 su bardağı irmik
1 su bardağı hindistan cevizi
1 paket kabartmatozu
50 gr erimiş margarin

[color:9d2d=#ff0000]ŞERBETİ İÇİN:
[/color]1,5 su bardağı şeker
1,5 su bardağı su

[color:9d2d=#ff0000]ÜZERİ İÇİN:
[/color]kremşanti veya çırpılmış süt kreması veya benim yaptığım gibi kaymak tadında şanti

[/size][/font] [img(427px,313px)]http://img03.blogcu.com/images/l/e/z/lezzetmutfagiarsiv/araptatlisi2_1243198467.jpg[/img]

[font:9d2d=arial black,avant garde][size=25][color:9d2d=#ff0000]YAPILIŞI:
[/color]
Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz.Sonra erittiğimiz yağı ve diğer malzemeleri ekleyip kaşıkla karıştırıyoruz...

Hamur akışkan değil çok koyu bir hamur oluyor.Un yok içinde zaten bu karışımı yağladığımız tepsimize döküp kaşığın arkasıyla yayıyoruz..

Küçük boy yuvarlak borcam için tam uygun oluyor hamurun miktarı.Dana önceden şerbetini kaynatıp soğumaya bırakıyoruz.Zaten çok az bir şerbet kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika kaynatıp kapatalım....

Tatlımızı üzeri kızarana kadar pişirip çıkarıyoruz ve ilk sıcaklığı çıkınca soğuk şerbeti üzerine döküyoruz.....

Un olmadığı için içerisinde şerbetini geç çekiyor.Tatlıyı sabahtan
yaptıysanız veya birgün önceden şerbetini iyice çekince üzerinin
şantisini sürün.......

Ben size üzerine kullandığım şantiden bahsetmek istiyorum.Yeni
çıkan bir ürün heralde ilk defa kullandım ve bayıldım resmen süt
kaymağı.Kaymak tadında şanti yazıyor üzerinde dr oetker in bir
ürünü kutunun içinden iki paket çıkıyor ve bir paketi tatlımız için
yeterli oluyor.Bence her türlü tatlı için mükemmel bir ürün.....
[/size][/font]
[img(599px,466px)]http://img03.blogcu.com/images/l/e/z/lezzetmutfagiarsiv/araptatlisi5_1243198710.jpg[/img]
[font:9d2d=arial black,avant garde][size=25][color:9d2d=#ff0000][url=http://lezzetmutfagi.blogcu.com/resimli-sutlu-tatli-tarifleri-resimli-serbetli-tatli-tarifleri-resimli-tatli-tarifleri-denenmis-tatli-tarifleri-degisik-tatli-tarifleri_34477061.html]
[/url]
AFİYET OLSUN.......[/color][/size][/font]
[url=http://www.eklebunu.com/ekle.php][/url]
bkey="lezzetmutfagi.07341dab51f93f5c5afaaf54f329a955";


[/td][/tr][tr][td][/td][/tr][/table]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
Anonymous



arap tatlısı Empty
MesajKonu: Geri: arap tatlısı   arap tatlısı EmptyÇarş. Nis. 28 2010, 04:25

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
arap tatlısı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ARAP TATLISI
» arap bacı
» ARAP BACI
» YAZ TATLISI
» Güllaç Tatlısı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: kek,pasta ve tatlılar-
Buraya geçin: