KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 GELİN SANDIĞI (KREPLİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous



GELİN SANDIĞI (KREPLİ Empty
MesajKonu: GELİN SANDIĞI (KREPLİ   GELİN SANDIĞI (KREPLİ EmptyPtsi Ekim 12 2009, 04:50

[url=http://img03.blogcu.com/images/r/e/n/rengarenk39/cimg0898_1250505390.jpg][img]http://img03.blogcu.com/images/r/e/n/rengarenk39/cimg0898_1250505390.jpg[/img][/url]
[color:d9d9=#ffff00]MALZEMELER[/color]
[color:d9d9=#ffff00]2 SU BARDAĞI SÜT[/color]
[color:d9d9=#ffff00]3 YUMURTA[/color]
[color:d9d9=#ffff00]2 SU BARDAĞI UN[/color]
[color:d9d9=#ffff00]2 ÇORBA KAŞIĞI SIVI YAĞ[/color]
[color:d9d9=#ffff00]TUZ[/color]
[color:d9d9=#ffff00]KEBAP İÇİN[/color]
[color:d9d9=#ffff00]350 GR KUŞBAŞI ET(BONFİLELİK ET TERCİH EDİLİR)[/color]
[color:d9d9=#ffff00]1 İRİ BOY SOĞAN[/color]
[color:d9d9=#ffff00]100 GR BEZELYE[/color]
[color:d9d9=#ffff00]1 İRİ BOY HAVUÇ[/color]
[color:d9d9=#ffff00]1 İRİ BOY PATATES[/color]
[color:d9d9=#ffff00]YARIM ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ[/color]
[color:d9d9=#ffff00]1 ÇORBA KAŞIĞI SALÇA[/color]
[color:d9d9=#ffff00]TUZ[/color]

[color:d9d9=#ffff00]Ön hazırlık olarak krepi hazırlıyoruz.Bir kapta yumurtaları,sütü,sıvı yağı,ve tuzu mikserle çırpalım.Teflon tavayı hafif yağlayarak birer kepçe krep hamurunu boşaltıp arkalı önlü pişiriyoruz kenarda bunları tamamladıktan sonra bekletiyoruz.tencereye sıvı yağı alarak küçük kuşbaşı etleri ilave ediyoruz,etler suyunu çekene dek kavuruyoruz.Etler sadece yağı ile kaldığında küp doğranmış soğanları ilave ediyoruz kavuruyoruz salçayı katıyoruz,ardından bezelyeleri minik doğranmış havuçlarıda kavurup üzerlerine çıkacak şekilde kaynarsu veya et suyunu ilave ediyoruz ağır ateşte pişiriyoruz. 10 dak sonra kuşbaşı doğranmış patatesleri ilave ediyoruz yumuşayana kadar pişiriyoruz.Ateşten almadan 5 dak önce tuzunu baharatlarını katıyoruz.Ateşten alıyoruz ılıtıyoruzKrepleri bir tatlı kasesinin içine çukurlaştırıp yerleştirip etli harcı paylaştıralım kreplerin kenarlarını etin üzerine doğru kapatalım. Krep bohçalarını yağlı tepsiye ters çevirerek tencerede kalan sosunu krep bohçalarının üzerine gezdirerek üzerlerine birer domates dilimini kürdanla batırarak sabitleştirip önceden ısıtılmış 200 derecede pişiriyoruz[/color]
[color:d9d9=#ffff00]AFİYET OLSUNNN[/color]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
Anonymous



GELİN SANDIĞI (KREPLİ Empty
MesajKonu: Geri: GELİN SANDIĞI (KREPLİ   GELİN SANDIĞI (KREPLİ EmptyPerş. Nis. 29 2010, 03:02

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
GELİN SANDIĞI (KREPLİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» kreplı cıkolata soslu pastalar
» gelin adaylarına gelin gibi yatak örtüleri.netten
» söz sandığı
» gelin buraya gelin :)) kurdele nakışından yok yok netten...
» Gelin Şalı Yapılışı ,Gelin Şal Modeli Resmi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: et yemekleri-
Buraya geçin: