KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 İslim Kebabı

Aşağa gitmek 
3 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous



İslim Kebabı Empty
MesajKonu: İslim Kebabı   İslim Kebabı EmptyPtsi Kas. 16 2009, 19:49

[url=http://img2.blogcu.com/images/a/l/e/aleynam2006/158254825_2285e06bc0_ou.jpg][img(560,409)]http://img2.blogcu.com/images/a/l/e/aleynam2006/158254825_2285e06bc0_ou.jpg[/img][/url]
[b][color:4638=red][font:4638= ]MALZEMELER[/font][/color][/b]
[font:4638=Arial][color:4638=#000000]6 adet patlıcan[/color]
[color:4638=#000000]7 adet domates
5 adet biber
2-3 diş sarımsak
300 gram kuşbaşı dana veya kuzu eti
1 tatlı kaşığı biber salçası
2 kaşık tereyağ[/color][/font]

[size=12][b][color:4638=red][font:4638=Arial]HAZIRLANMASI[/font][/color][/b][/size]

[color:4638=#000000][color:4638=black][font:4638=Arial]Önce etleri düdüklü tencerede üzerini geçecek şekilde su koyup pişirin.Patlıcanları tamamen soyup uzunlamasına dilimleyin, teflon tavada yağsız[/font][/color][font:4638=Arial] şekilde iki tarafını da kızartın.İki dilim patlıcanı çarpı şeklinde üst üste koyun. Pişen etlerden tam ortasına koyup önce alttaki patlıcan dilimini üst üste gelecek şekilde katlayın.Sonra diğer patlıcan diliminin uçlarını üst üste getirerek bohça gibi yapın.Üzerine bir dilim domates bir dilim biber koyup üzerine kürdan batırın ve tepsiye dizin.Kalan domatesleri ve da koyup biraz daha kaynatın ve tepsiye yerleştirdiğiniz patlıcanların üzerine dökün.170 derece fırında kızarana sarımsakları rendeleyin bunlara yağı, tuzu, biber salçasını, pulbiberi ilave edip kaynatın haşladığınız etin suyunu kadar pişirin.[/font][/color]
[color:4638=#000000][font:4638=Arial]Afiyet Olsun... [/font] [/color]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
Anonymous



İslim Kebabı Empty
MesajKonu: Geri: İslim Kebabı   İslim Kebabı EmptyPerş. Nis. 29 2010, 02:59

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
AkideŞekeri
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
AkideŞekeri



İslim Kebabı Empty
MesajKonu: Geri: İslim Kebabı   İslim Kebabı EmptyCuma Ağus. 20 2010, 23:37

islim kebabını ben dışın patlıcanla sarılanı biliyorum buda değişik emeğine sağlık
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
nermin73
VIP
VIP
nermin73



İslim Kebabı Empty
MesajKonu: Geri: İslim Kebabı   İslim Kebabı EmptyC.tesi Ağus. 21 2010, 01:30

emeğine sağlık
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
su.ay
SADIK ÜYE
SADIK ÜYE
su.ay



İslim Kebabı Empty
MesajKonu: Geri: İslim Kebabı   İslim Kebabı EmptyC.tesi Ağus. 21 2010, 08:47

bende farklı biliyordum bu tarifi denerim inş. emeğinize sağlık.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
İslim Kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» iskender kebabı
» Bahar Kebabı
» Yufkalı saç kebabı...
» Çardak kebabı...
» Bahar kebabi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: et yemekleri-
Buraya geçin: