KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz :
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 Panna Cotta (İtalyan Pudingi)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
sirinadmin
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
sirinadmin



başarı
başarı:
Panna Cotta (İtalyan Pudingi) Imgleft2/2Panna Cotta (İtalyan Pudingi) Emptybarbleue  (2/2)

Panna Cotta (İtalyan Pudingi) Empty
MesajKonu: Panna Cotta (İtalyan Pudingi)   Panna Cotta (İtalyan Pudingi) EmptyÇarş. Kas. 25 2009, 11:25

[table:e2fc class=tborder border=0 cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%"][tr][td:e2fc class=thead]Kullanılan Malzemeler:[/td][/tr][tr][td:e2fc class=alt1][b]Süre[/b]
30dk.
[b]Zorluk Derecesi:[/b]
Kolay
[b]Kaç Kişilik[/b]
4 kişilik
[/td][td:e2fc class=alt1][list=1]
[*]200 ml Kreması
[*](marketlerde satılan
[*]kutular genellikle
[*]200 mldir)
[*]2 Su Bardağı Süt
[*]Yarım Su Bardağı
[*]Şeker
[*]6 Çorba Kaşığı
[*]Kaymaksız Yoğurt
[*]1 Paket Vanilya
[*]2 Tatlı Kaşığı Toz
[*]Jelatin
[*]Yarım Çay Bardağı
[*]Su
[*]Üzerine Süslemek
[*]İçin istediğiniz bir
[*]meyve sosu yada
[*]çikolata sosu
[/list][/td][/tr][tr][td:e2fc class=thead colSpan=2]Tarifin Hazırlanışı[/td][/tr][tr][td:e2fc class=alt1 colSpan=2][list=1]
[*]Toz jelatini yarım çay bardağı su ile benmari usulü
[*]eritiyoruz.Krema,süt orta ateşte şeker eriyinceye
[*]kadar ısıtın ve kaynamadan önce ocaktan alın
[*]yoğurt ve vanilyayı ekleyin.( Süt çok sıcak olmasın
[*]ki yoğurt kesilmesin.) Erittiğimiz toz jelatini süt
[*]karışımına dökün ve karıştırmaya devam edin.
[*]slikon kalıplara yada hafif ıslattığınız kalıplara
[*]dökün. 5-6 saat dolapta beklettikten sonra
[*]kalıplardan çıkararak meyve yada çikolata sosunu
[*]süsleme amacıyla isteğe göre üzerine dökün...
[*]Afiyet Olsun
[/list][/td][/tr][/table][img]http://www.epicurious.com/images/recipesmenus/2007/2007_november/240370.jpg[/img]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://minikkelebekler.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir
Anonymous



Panna Cotta (İtalyan Pudingi) Empty
MesajKonu: Geri: Panna Cotta (İtalyan Pudingi)   Panna Cotta (İtalyan Pudingi) EmptyÇarş. Nis. 28 2010, 03:05

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Panna Cotta (İtalyan Pudingi)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tatlı Patates ve Kayısı Pudingi (8 ay)
» tatlı patates ve kaysı pudıngi
» italyan pastası
» İtalyan Örgü Tekniği
» İtalyan Yatak Odaları...

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: kek,pasta ve tatlılar-
Buraya geçin: