KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz :
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 İspanya Mutfağı - Bari Usulü Katli Güvec

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
hypnose87
CO ADMIN
CO ADMIN
hypnose87



İspanya Mutfağı - Bari Usulü Katli Güvec Empty
MesajKonu: İspanya Mutfağı - Bari Usulü Katli Güvec   İspanya Mutfağı - Bari Usulü Katli Güvec EmptyC.tesi Mart 20 2010, 23:50

[b][color:1993=#000080]Malzemeler:

1. kat için:
3 adet orta boy domates
1 demet maydanoz
1 çay kasigi tuz
1 çay kasigi karabiber

2. kat için:
2 adet orta boy kabak
(soyulmadan 1 parmak eninde halka dogranmis)

3. kat için:
2 su bardagi temizlenmis, yikanmis kabuksuz midye
(ya da dondurulmus midye)

4. kat için:
1 su bardagi pirinç
10-12 adet kiraz domates (varsa)

Ayrica:
Yarim su bardagi zeytinyagi
Yarim su bardagi et suyu (yada yarim su bardagi sicak su içine 1 adet et suyu tabletini atip, kullanabilirsiniz).


Yapilisi:

Genis bir güveç veya derin ve genis bir kabin altina küp dogranmis domates ve ince kiyilmis maydanozlari yerlestirelim. Tuz ve karabiberini serpistirelim. Sonra üzerine ikinci kat olan yuvarlak dogranmis kabaklari yerlestirelim. Simdi sira, yikanmis midyeleri üçüncü kat olarak siralamaya geldi. Isterseniz her kat malzemeyi yerlestirirken hafifçe tuz ve karabiberi de serpistirin. Artik son kat olarak, yikanmis kiraz domatesleri de koyalim. En sonunda zeytinyagini gezdirip, et suyunu ilave edelim. 175 dereceye ayarli firinda 35-40 dakika pisirip, ilik olarak servise sunalim.[/color][/b]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
Anonymous



İspanya Mutfağı - Bari Usulü Katli Güvec Empty
MesajKonu: Geri: İspanya Mutfağı - Bari Usulü Katli Güvec   İspanya Mutfağı - Bari Usulü Katli Güvec EmptyPerş. Nis. 29 2010, 02:43

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
İspanya Mutfağı - Bari Usulü Katli Güvec
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GÜVEÇ PATLICAN
» Amerikan Usulü Pirinçli Güveç
» resımlı anlatımlı bebek battanıyesi
» Gaspacho - Buzlu Çorba (İspanya)
» Siz de biz çocukken görmedik,çocuğum görsün bari diyenlerden misiniz?

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: sebze yemekleri-
Buraya geçin: