KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 Sebze ve Meyve Hazırlarken

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
hypnose87
CO ADMIN
CO ADMIN
hypnose87



Sebze ve Meyve Hazırlarken Empty
MesajKonu: Sebze ve Meyve Hazırlarken   Sebze ve Meyve Hazırlarken EmptyPaz Mart 21 2010, 08:13

[color:2fcd=#ffffff].


[/color][b][font:2fcd=Palatino Linotype][size=19][color:2fcd=dimgray][color:2fcd=darkorange]1 - Patatesler[/color]
Patatesleri fırında daha hızlı pişirmek için, önce 10 dakika tuzlu suda kaynatın, sonra çok sıcak fırında pişirin.

[color:2fcd=darkorange]2 - Soğan doğramak[/color]
Soğan doğrarken gözünüzün yaşarmasını en aza indirmek için, kök bölümünü en son kesin. Ayrıca ağzınızda bir parça taze ekmek tutmak da, soğandan çıkan gazın gözlerinize ve burnunuza gelmesini önleyecektir.

[color:2fcd=darkorange]3 - Domates, şeftali ya da armut soymak[/color]
Domates, şeftali ya da armut soymanın en etkili yolu, 1 dakika kaynar suda tutup, sonra 1 dakika soğuk suya daldırmaktır. Kabukları hemen çıkacaktır.

[color:2fcd=darkorange]4 - Meyveleri ve sebzeleri olgunlaştırmak[/color]
Bir çok meyveyi; ve sebzeyi hızla olgunlaştırmak için, bir kaç gün kapalı kahverengi bir kağıt torbaya yerleştirin.

[color:2fcd=darkorange]5 - Limon ve portakalın suyunu daha çok sıkmak[/color]
Bir limon ya da portakalı sıkıca bastırarak tezgahın üzerinde yuvarlayın ya da fırında azıcık ısıtın. Böylece daha fazla su sıkabileceksiniz.

[color:2fcd=darkorange]6 - Mısır koçanı[/color]
Bütün püskülleri çıkarmak için, nemli bir kağıt bezle mısır koçanını yukarıdan aşağıya sıvayın.

[color:2fcd=darkorange]7 - Kırmızı lahana pişirmek[/color]
Güzel bir kırmızı lahana rengi elde etmek için, yarım tatlı kaşığı tarçını pişirme suyuna karıştırın.

[color:2fcd=darkorange]8 - Hafif patates püresi[/color]
Katı bir yumurta akını pişmiş karışıma ekleyin. Ayrıca patates püresi, süt eklenmeden tereyağı eklenip hızla karıştırıldıysa daha da güzel olacaktır.

[color:2fcd=darkorange]9 - Çatlamayan patatesler[/color]
Patateslerin çatlamasını önlemek için pişirme suyuna kaba tuz ekleyin.

[color:2fcd=darkorange]10 - Yumuşak bezelyeler[/color]
Yumuşak bezelye için pişirme suyuna şeker ekleyin.

[color:2fcd=darkorange]11 - Hindiba ve karnabahar[/color]
Kereviz ve karnıbaharın acılığını yok etmek için, pişirme suyuna bir dilim ekmek ekleyin.

[color:2fcd=darkorange]12 - Bembeyaz balık filetosu[/color]
Pişirmeden önce üzerine limon suyu serpin, daha da beyazlaşacaklardır.[/color][/size][/font][/b]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Sebze ve Meyve Hazırlarken
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» son harften sebze meyve bulmaca
» Sebze ve meyve renklerinin anlamları..
» Enfeksiyona karşı sebze ve meyve tüketin
» Enfeksiyona karşı sebze ve meyve tüketin
»  Günde 5 Defa Nasıl Sebze Meyve Yersiniz?

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Pratik Bilgiler-
Buraya geçin: