KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 İç Pilavı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous



İç Pilavı Empty
MesajKonu: İç Pilavı   İç Pilavı EmptyPtsi Ekim 19 2009, 22:29

[table:3111 border=0 width=500][tr][td]
[url=http://www.flickr.com/photos/27464425@N07/2560108597/][img]http://farm4.static.flickr.com/3018/2560108597_53c7cb34fa_m.jpg[/img][/url]


[b]Malzemeler ([/b]4 Kişilik)
2 bardak pirinç
3 bardak et suyu
6 çorba kaşığı margarin
1 adet orta boy soğan
1/2 çorba kaşığı toz şeker
1 çorba kaşığı şam fıstığı
2 çorba kaşığı kuş üzümü
1 demet dereotu
1Tarçın,Yenibahar
Karabiber,Tuz
[/td][/tr][/table]
Kuzu ciğerinin zarını soyup küçük parçalara doğrayın. Soğanı soyup doğrayın. İçinde kızdırılmış 2 çorba kaşığı margarin olan tavaya kuzu ciğeri yada koyun böbreğini ilave ederek, az pembeleşinceye kadar arada bir karıştırarak sote edin ve ateşten alarak pilava kullanmak üzere bir tarafa bırakın.
Sonra bir tencereye 5 çorba kaşığı margarin, çam fıstığı ve küçük doğranmış soğan koyarak, soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun.
Daha sonra bunlara pirinci ilave ederek kuvvetlice ateşte durmadan karıştırmak suretiyle 10 dakika kavurun
Sonra da pirinçlere, sırasıyle karabiber, tarçın, 3 bardak su, ayıklanmış kuş üzümü, tuz, toz şeker ilave ederek tencerenin kapağını kapatarak pirinç suyunu çekinceye kadar önce kuvvetli, sonra da orta kuvvetteki ateşte pişirin.
Suyunu çekince kıyılmış demet dereotu ile sote edilmiş ciğerleri yağ ile birlikte katın ve yarım saat kadar dinlendirip karıştırdıktan sonra servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
Anonymous



İç Pilavı Empty
MesajKonu: Geri: İç Pilavı   İç Pilavı EmptyPerş. Nis. 29 2010, 17:48

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
İç Pilavı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bulgur Pilavı
» Davet Pilavı
» Perde Pilavı
» Ali Paşa pilavı
» Sebzeli Bulgur Pilavı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: Pilav ve Makarnalar-
Buraya geçin: