KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir çok il de özellikle Van, Bitlis ve Diyarbakır’da yapılan farklı bir tarifmiş kayganak. Püf noktası omletin pekmezinin bol olması.

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous



Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir  çok il de özellikle Van, Bitlis ve Diyarbakır’da yapılan farklı bir tarifmiş kayganak. Püf noktası omletin pekmezinin bol olması. Empty
MesajKonu: Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir çok il de özellikle Van, Bitlis ve Diyarbakır’da yapılan farklı bir tarifmiş kayganak. Püf noktası omletin pekmezinin bol olması.   Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir  çok il de özellikle Van, Bitlis ve Diyarbakır’da yapılan farklı bir tarifmiş kayganak. Püf noktası omletin pekmezinin bol olması. EmptyPtsi Kas. 02 2009, 04:21

[url=http://www.mutfaksirlari.com/kayganak.html][img(400px,598px)]http://www.mutfaksirlari.com/wp-content/uploads/2009/10/kayganak.JPG[/img][/url]

Kayganak

[u][b]Malzemeler:[/b][/u]
2-3 adet yumurta
2 çay kaşığı un
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 su bardağı pekmez
[u][b]Yapılışı:[/b][/u]
[list=1]
[*]Çukur bir kaseye yumurtaları kırın ve unu ekleyerek topak kalmayacak şekilde çırpıcı yada çatal ile çırpın.
[*]Çok geniş olmayan bir tavayı yağlayın, yağ kızınca yumurtalı karışımı tavaya dökün.
[*]Omlet gibi bir yüzü pişince diğer yüzünü çevirin. Omletinizin üzerine 1 su bardağı pekmezi ekleyerek kısık ateşte pişirmeye devam edin.
[*]Koyduğunuz pekmezin yarısını çektiğinde ocaktan alın ve servis yapın.
[/list]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
Anonymous



Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir  çok il de özellikle Van, Bitlis ve Diyarbakır’da yapılan farklı bir tarifmiş kayganak. Püf noktası omletin pekmezinin bol olması. Empty
MesajKonu: Geri: Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir çok il de özellikle Van, Bitlis ve Diyarbakır’da yapılan farklı bir tarifmiş kayganak. Püf noktası omletin pekmezinin bol olması.   Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir  çok il de özellikle Van, Bitlis ve Diyarbakır’da yapılan farklı bir tarifmiş kayganak. Püf noktası omletin pekmezinin bol olması. EmptyPerş. Nis. 29 2010, 04:21

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir çok il de özellikle Van, Bitlis ve Diyarbakır’da yapılan farklı bir tarifmiş kayganak. Püf noktası omletin pekmezinin bol olması.
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bitlis Genel Bilgiler
» özellikle bebek battaniyelerinde kullanabileceğiniz desen çizimleri.netten
» diyarbakır çöreği
» Diyarbakır Genel Bilgiler
» göz güzelliğinin püf noktası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: yöresel yemekler-
Buraya geçin: