KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 taze fasülye turşusu

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous



taze fasülye turşusu Empty
MesajKonu: taze fasülye turşusu   taze fasülye turşusu EmptySalı Kas. 17 2009, 20:54

[b][u]Malzemeler
[/u][/b]Taze fasulye, tuz, sarımsak

[b][u]Yemeğin Tarifi [/u][/b]
Fasulyelerin baş ve uç kısımları bıçakla kesilip, varsa kılçıkları ayıklanır. Kaynamakta olan suya atılıp 2-3 dakika haşlanır. Soğuk su içinde soğutulur. Turşu kabına konulurken sarımsak, limon ve soğan dilimleri ve isteğe göre çeşitli baharat ilave edilir,
Üzerine baskı konduktan sonra %6 tuzlu salamura ile doldurulur.
Diğer işlemler patlıcan turşusundaki gibi yapılır.
Fasulyenin haşlanarak sade turşusu yapıldığı gibi, diğer malzemelerle birlikte, haşlanmadan da turşu yapımında kullanılabilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
Anonymous



taze fasülye turşusu Empty
MesajKonu: Geri: taze fasülye turşusu   taze fasülye turşusu EmptyPerş. Nis. 29 2010, 17:43

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
taze fasülye turşusu
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» taze fasülye çorbası
» zeytinyağlı taze fasulye
» Taze İncir Tatlısı
» taze börülce salatası
» zeytinyağlı taze barbunya

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: turşu tarifleri-
Buraya geçin: