KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 MISIR ÇORBASI (SİNOP)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous



MISIR ÇORBASI (SİNOP) Empty
MesajKonu: MISIR ÇORBASI (SİNOP)   MISIR ÇORBASI (SİNOP) EmptyPtsi Ekim 19 2009, 02:30

MALZEME:
1 su bardağı [url=http://lezzetler.com/misir-tarifleri.html][color:bfe2=#330000]mısır[/color][/url] yarması
1/2 su bardağı [url=http://lezzetler.com/barbunya-tarifleri.html][color:bfe2=#330000]barbunya[/color][/url] [url=http://lezzetler.com/fasulye-tarifleri.html][color:bfe2=#330000]fasulye[/color][/url]si
1 [url=http://lezzetler.com/sogan-tarifleri.html][color:bfe2=#330000]soğan[/color][/url]
8 su bardağı su
500 gr. kemikli [url=http://lezzetler.com/kuzu-tarifleri.html][color:bfe2=#330000]kuzu[/color][/url] eti
4 çorba kaşığı katı yağ
1/2 çorba kaşığı [url=http://lezzetler.com/domates-tarifleri.html][color:bfe2=#330000]domates[/color][/url] salçası
tuz

Mısır yarmasını ve [url=http://lezzetler.com/barbunya-tarifleri.html][color:bfe2=#330000]barbunya[/color][/url]ları 1 gece önceden ıslatın, ince kıyılmış [url=http://lezzetler.com/sogan-tarifleri.html][color:bfe2=#330000]soğan[/color][/url]ı, yağda pembeleştirin. Salçayı da katıp karıştırın. Etleri ekleyip, biraz renk alıncaya kadar kızartın. Kavrulmuş etlere [url=http://lezzetler.com/misir-tarifleri.html][color:bfe2=#330000]mısır[/color][/url] yarmasını ve [url=http://lezzetler.com/barbunya-tarifleri.html][color:bfe2=#330000]barbunya[/color][/url]yı da katın. Suyunu koyup tuzunu ayarlayın. Bir taşım kaynatıp, köpüğünü alın. Ateşi kısıp, yaklaşık 45 dakika kadar pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
Anonymous



MISIR ÇORBASI (SİNOP) Empty
MesajKonu: Geri: MISIR ÇORBASI (SİNOP)   MISIR ÇORBASI (SİNOP) EmptyPerş. Nis. 29 2010, 04:21

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
MISIR ÇORBASI (SİNOP)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MISIR PASTASI (SİNOP)
» SIRKELI PIRASA (Sinop)
» GERZE NOKULU (Sinop)
» ÇERKEZ PASTASI (SİNOP)
» Nokul (Sinop)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: yöresel yemekler-
Buraya geçin: