KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 Arap-Lübnan Mutfagi- Balık Kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
hypnose87
CO ADMIN
CO ADMIN
hypnose87



Arap-Lübnan Mutfagi- Balık Kebabı Empty
MesajKonu: Arap-Lübnan Mutfagi- Balık Kebabı   Arap-Lübnan Mutfagi- Balık Kebabı EmptyC.tesi Mart 20 2010, 23:47

[b][color:46ac=#000080]BALIK KEBABI

Malzemeler:

1 kg beyaz etli balik
4 adet sogan
2 adet limonun suyu
bir tutam kirmizi pul biber
2 çay kasigi kimyon
1 çorba kasigi domates salçasi
2 adet defne yapragi
20 adet kiraz domates
5 adet ortaboy kabak
4 çorba kasigi zeytinyagi
tuz-karabiber

Yapilisi:

Sogani robotta ezip, limon suyu, pul biber, salça, kimyon, kiyilmis defne yapragi ve zeytinyagi ilave edin. Balik etlerini orta boy dograyip,sosa ilave edin ve 1 saat buzdolabinda dinlendirin.
Domateslerin saplarini çikarip, kabaklari ince dilimleyin. Kabak,domates ve balik parçalarini degisimli olarak sise dizin.250 C ye ayarlanmis firinda 10-15 dakika pisirin. Dilerseniz sisleri sık sık çevirerek izgarada da pisirebilirsiniz.[/color][/b]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
Anonymous



Arap-Lübnan Mutfagi- Balık Kebabı Empty
MesajKonu: Geri: Arap-Lübnan Mutfagi- Balık Kebabı   Arap-Lübnan Mutfagi- Balık Kebabı EmptyPerş. Nis. 29 2010, 03:49

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
hypnose87
CO ADMIN
CO ADMIN
hypnose87



Arap-Lübnan Mutfagi- Balık Kebabı Empty
MesajKonu: Geri: Arap-Lübnan Mutfagi- Balık Kebabı   Arap-Lübnan Mutfagi- Balık Kebabı EmptyC.tesi Eyl. 18 2010, 23:10

rica
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Arap-Lübnan Mutfagi- Balık Kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  CİĞER KEBABI - Urfa Mutfağı
» kazan kebabı[ urfanın patlıcan kebabı ]
» ARAP BACI
» arap tatlısı
» arap bacı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: tavuk ve balık cesıtleri-
Buraya geçin: