KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
Dilruba42
AZiMLi ÜYE
AZiMLi ÜYE
avatar



başarı
başarı:
KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI Imgleft2/2KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI Emptybarbleue  (2/2)

KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI Empty
MesajKonu: KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI   KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI EmptySalı Ekim 13 2009, 21:55

[table:9124 id=table2 style="BORDER-TOP-WIDTH: 1px; BORDER-RIGHT: #006699 1px solid; PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 1px; BORDER-BOTTOM-COLOR: #006699; BORDER-LEFT: #006699 1px solid; BORDER-TOP-COLOR: #006699; BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=750][tr][td:9124 style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; TEXT-INDENT: 30px; BORDER-BOTTOM: medium none; TEXT-ALIGN: justify" width=750][font:9124=Verdana][color:9124=#006699][b]MALZEMELER:[/b] 250 gr kuşbaşı et, 150 gr kuru bamya, 3 soğan 2 kaşık margarin, 1 limon, tuz, su (et suyu), 1 kaşık salça[/color][/font][/td][/tr][tr][td:9124 style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; TEXT-INDENT: 30px; BORDER-BOTTOM: medium none; TEXT-ALIGN: justify" width=750][font:9124=Verdana][color:9124=#006699][b]YAPILISI:[/b] Kuru bamya limonlu suda hafif haşlanır, süzülür. Bir tencerede et bir miktar su ilave edilerek yumuşayıncaya kadar pişirilir. yağ ve ince doğranmış soğanlar konur. Kavrulur. Salça tuz limon, su (et suyu) ilave edilir. Su kaynamaya başlayınca haşlanmış bamyalar da konur. Özleşinceye kadar pişirilir. Suyu eksilirse sıcak su ilave edilir, sıcak sıcak servis yapılır[/color][/font][/td][/tr][/table]

AFİYET OLSUN.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sirinadmin
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
sirinadmin



başarı
başarı:
KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI Imgleft2/2KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI Emptybarbleue  (2/2)

KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI Empty
MesajKonu: Geri: KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI   KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI EmptySalı Ekim 13 2009, 22:18

emegıne saglık canım
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://minikkelebekler.yetkin-forum.com
 
KONYANIN MEŞHUR BAMYA ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KONYANIN MEŞHUR ETLİEKMEĞİ:)
» KONYANIN MEŞHUR FIRIN KEBABI...
» KONYANIN MEŞHUR SAC ARASI TATLISI
» Bamya Çorbası / Konya
» Altın bamya adayı Beren

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: yöresel yemekler-
Buraya geçin: