KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
OOO KİMLER GELMİŞ

Lütfen Giriş Yapınız,Yada Üye Olunuz!
Umarız Forumumuzda İyi vakit geçirirsiniz...
KADININ GÖZ NURU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KADININ GÖZ NURU

         KADININ EL EMEĞİ GÖZNURU PAYLAŞIM FORUMU .HOŞGELDİNİZ :
En son ziyaretiniz : Çarş. Ara. 31 1969
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  iletişimiletişim  

 

 baklava....

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
sevgim
prenses
prenses
sevgim



baklava.... Empty
MesajKonu: baklava....   baklava.... EmptyÇarş. Ara. 09 2009, 08:32

[url=http://www.negatif.com/foto/764670/][img]http://img.negatif.com/photos/lowres/0/6/7/067980/848f10f1aef630575a892f1836bc32c5.jpg[/img][/url]


[url=http://www.negatif.com/foto/764665/][img]http://img.negatif.com/photos/lowres/0/6/7/067980/75434dbdf29c724362f0641ebe92aeec.jpg[/img][/url]


[font:f306=Georgia]Hamuru için:[/font]
[font:f306=Georgia]2 tane yumurta[/font]
[font:f306=Georgia]1.5 çay bardağı sıvıyağ[/font]
[font:f306=Georgia]1.5 çay bardağı yoğurt[/font]
[font:f306=Georgia]1.5 çay bardağı süt[/font]
[font:f306=Georgia]3 çorba kaşığı sirke[/font]
[font:f306=Georgia]1 paket vanilya[/font]
[font:f306=Georgia]1 paket kabartma tozu[/font]
[font:f306=Georgia]aldığı kadar un.[/font]

[font:f306=Georgia]içi için:[/font]
[font:f306=Georgia]yarım kılo ceviziçi[/font]

[font:f306=Georgia]açmak için:[/font]
[font:f306=Georgia]nişasta[/font]

[font:f306=Georgia]şerbeti için:[/font]
[font:f306=Georgia]6 subardağı tozşeker[/font]
[font:f306=Georgia]6 su bardağı su[/font]
[font:f306=Georgia]ve 4-5 damla limon suyu.[/font]

[font:f306=Georgia]üzerine: 2 paket hamurişi margarin.[/font]

[font:f306=Georgia]yapılışı:[/font]
[font:f306=Georgia]önce cevizleri rondo da çekin..sonra yoğurma kabına yumurtaları,sıvıyağı,yoğurdu,sütü,sirkeyi,vanilyayı ,kabartma tozunu yani un hariç bütün malzemeleri koyup iyice karıştırın..sonra yavaş yavaş unu ekleyerek yumuşak bir hamur yapın..hamuru rulo şekline getirip 5 eşit parçaya bölün bu şekilde 20 dk dinlendirin..sonra herbir parçayı 10 a bölerek 50 parça elde edin..ve her parçayı 10 arlı gruplar halinde bol nişastayla çay parmaklarınızla çay tabağı büyüklüğünde açın aralarına bol nişasta serpin..bütün hamurları hazırladıktan sonra 5 adet 10 arlı grup olacak..sonra bol nişastayla her grubu tepsimizin büyüklüğünde olacak kadar açın yağlanmış tepsiye ilk katı koyup önce biraz margarin onrada ceviz serpin..sonra diğer bezeleride aynışekilde açarak aralarına yağ ve ceviz koyup en son katıda serdikten sonra istediğiniz şekilde kesin..eritilmiş margarini güzelce her yerine gezdirip önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında ağır ğır pişirin..bu arada şerbetini hazırlayın şeker ve su kaynadıktan 15 dk sonra limon suyunuda ekleyip biraz koyulaştıktan sonra altını kapatın..talı piştikten ve ilk sıcaklığı çıktıktan sonra şerbetini dökün..1 gece beklettikten sonra servise hazırdır..[/font]

[font:f306=Georgia]AFİYET OLSUN.. [/font][/QUOTE]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
Anonymous



baklava.... Empty
MesajKonu: Geri: baklava....   baklava.... EmptyÇarş. Ara. 09 2009, 10:58

elleirne sağlık
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
rafsa
prenses
prenses
rafsa



baklava.... Empty
MesajKonu: Geri: baklava....   baklava.... EmptyPaz Ocak 10 2010, 05:10

ellerine saglik benim tarifin aynisi dünde ben yatim herkese tavsiye ederim bu tarifle cok güzel ve cok gevrek oluyo
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
baklava....
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» kaymaklı baklava
» kekli baklava
» Burma baklava
» meyveli baklava
» balkabaklı baklava

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADININ GÖZ NURU :: Yemek Tarifleri :: kek,pasta ve tatlılar-
Buraya geçin: